loading

rreth nesh

Ne u përshtatemi ahengjeve tuaja, qofshin ato Martesa, Synete, Seminare ose Mbledhje, tek ne të gjith ahengjet kryhen me sukses.

Kush dhe ku gjindemi ne

Restoranti Albis në Gostivar udhëhiqet me shum pasion nga familja Latifi. Për ahengjet të ftuarve ju servojmë ushqime të shishme tradicionale. Në kuzhinë vëmendje të veçantë i japim përbërësve të freskët dhe regjional.

Për ahengjet tuaja më të vlefshme, në Restorantin Abis në Gostivar fe gjeni shërbimin perfekt, plot sugjerime dhe përgaditje moderne. Mos ja lini Fatit për të vendos për momentet e vçanta! Ju e keni zgjidhjen, qoft ai aheng i madh ose i vogël. Për ahengjet e vogla egziston mundësia që salla e zgjedhur nga ana juaj të mund të ndahet, kurse për ahengje të mëdha keni në dispozicion 5 Salla moderne në zgjedhje, të cilat kan kapacitet prej 450 deri më 800 persona. Me kënaqësi do ju këshillojmë në lidhje me rregullimin e vendeve ulëse.

Martesa Ahengu më i bukur i jetës festohet në Restorantin Albis në Gostivar Këtu e gjeni shërbimin perfekt, këshillime dhe përgaditje moderne.

Seminare / Takime biznesi Sallat tona jan praktike për Mbledhe të firmave / Seminare mund të ndahen kështu që ju ofrojnë kushte ideale dhe ambient të këndshëm për konferencat tuaja. Individualisht e përgadisim vendin e seminarit për ju sipas nevojës. Pastaj kuzhina dhe ekipi jonë do të ju shërbej gatshëm.

Catering Për Martesa ose ahengje familjare mund të parashtroni pyetjet në lidhje me porosit tuaja deri në shtëpi prej aperitivi të hartuar në mënyrë individuale e deri në desert byfenë tonë legjendare.

Kontakt

Gostivar 1230, Maqedoni +389 (0)70 229 091
Your Message Has Been Sent! Thank you for contacting us.
Top