loading

Kërkese për rezervim

Me kënaqësi i mirëpresim kërkesën tuaj. Me dëshir rezervojmë për datën tuaj të preferuar njëher përkohësisht me anë të telefonit ose edhe në formularin e mëposhtëm.

Mirë se vini në Restaurant Albis

Bëni kërkesë për rezervim

Hapur nga

Nga e hëna deri të enjten 09.00 - 21:00 Të premten deri të dielën 08:00 - 21.00

+389 (0)70 229 091

>

Data e dëshiruar dhe ngjarje

Shpalosja e kontaktit

Your Message Has Been Sent! Thank you for contacting us.
Top