loading

Нашиот тим, се грижи, за вашите прослави, да поминат низ балансирана совршност.

За нас

Ние се прилагодуваме според вашата прослава, дали е тоа годишнината, свадба, сунет, семинари или состаноци – кај нас сите прослави успешно се спроведуваат.

Кој и каде се наоѓаме ние

Албис Ресторантот во Гостивар со многу страст се управува од страна на семејството Латифи. Ние служиме традиционални вкусни јадења. Во нашата кујна, посебно внимание им даваме на свежите регионални состојки и јадења.

За вашата најубава прослави во ресторант АЛБИС во Гостивар ќе го најдете совршениот сервис, комплетна консалтинг и современа подготвена средина. Не го оставајте овој посебен момент на случајноста! Вие имате избор без разлика дали мали или големи прослави. За помала прослава, можно да се подели саканата просторија. За поголеми прослави на располагание ви стојат 5 модерна сали, капацитетот на истите може да собира од 45 до 800 луѓе. Со задоволство ќе ве советуваме за видовите и редот на седење.

Венчавка Најубавата прослава на животот се слави во ресторан АЛБИС во Гостивар. Овде ќе го најдете совршениот сервис, комплетна консалтинг и и современа подготвена средина.

За Корпоративни настани / семинари нашите модерни сали се практичи и ви нудат идеални услови и пријатна атмосфера за состаноци и Работни состаноци. Ние ги подготвуваме вашиот семинар простори индивидуално за вас. По завршената работа, ве служиме со нашата богата и пријатна кујна.

Угостителските можеме да ве служиме по индивидуално составени аперитив или по нашите легендарниот десерт бифе до вашиот дом, на вашата свадба или во некој настан на вашата Фирма.

работното време

Повик за резервација
Од понеделник до четврток
09:00
21:00
Петок до недела
08:00
21:00
резервација број: +389 (0)70 229 091

контакт

Гостивар 1230, Македонија +389 (0)70 229 091
Your Message Has Been Sent! Thank you for contacting us.
Top