loading

барање за резервација

Со задоволство очекуваме на вашиот повик и со задоволство ќе резервираме во склоп на вашиот датумот по телефон или другии видови како подолу.

Добредојдовте во ресторан Албис

направите тука вашата резервација

работното време

Од понеделник до четврток 09.00 - 21:00 Петок до недела 08:00 - 21.00

+389 (0)70 229 091

>

Посакуваниот датум и прилика

контакт детали

Your Message Has Been Sent! Thank you for contacting us.
Top